Diensten

Creaktor Image Creations heeft een sterk team met een breed aanbod aan diensten: fotografie, ontwerp, drukwerk, webdesign en -ontwikkeling, webshopmarketing en -ontwikkeling en audioproducties. Met de onderstaande specialismen leveren wij creatieve totaalconcepten om uw image te boosten!

Image Creations

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Onze specialisten brengen foto’s bijna tot leven. Het blijft prachtig om te zien hoe wij klanten verbluffen op het gebied van productfotografie, bedrijfsreportages en reclame. En wij koppelen de juiste beleving aan onze videoreportages en bedrijfsfilmpjes zodat ze beklijven. Creatief, scherp en verbazingwekkend. Onze specialisten weten en werken niet anders.

Lees meer

Graphic Creations

De uitstraling van uw bedrijf ombuigen tot een echte eyecatcher, daar gaan wij voor. Opvallend en baanbrekend, zodat het aandacht trekt. Verrassend anders, maar altijd passend bij het imago van uw bedrijf. Het begint bij een aansprekende huisstijl, waarbij we de uitstraling ook kunnen toepassen op de website en alle interne en externe communicatie als folders en catalogi, autobelettering, abri’s en games.

Lees meer

Online Creations

Van concept, ontwikkeling naar uitvoering en optimalisatie: wij zijn specialist en gebruiken onze jarenlange ervaring en creativiteit op alle online media. Wij leveren websites en webshops op maat. Creaktor maakt niet zomaar een ontwerp, maar gaat voor een webdesign dat aansluit bij het gewenste imago van uw bedrijf. Gebruiksvriendelijkheid, vormgeving en vindbaarheid (SEO) gaan hierbij hand in hand!

Lees meer

Marketing

Geen business unit maar een overkoepelend adviesorgaan. Alle communicatie-uitingen (website, folder e.d.) komen voort uit de keuzes die worden gemaakt in het marketingplan. Van visie tot en met alle offline en online marketingactiviteiten. Het marketingplan is de basis en geeft u inzicht welke keuzes en stappen eerst moeten worden gezet om potentiële klanten aan u te binden. Consistent, herkenbaar en resultaatgericht.

Lees meer

Blijf ons volgen via de bekende social media!